Feed on
Posts
Comments

Gröna skor

Förra hösten köpte jag ett par mossgröna kängor som vid första ögonkastet blev ett par favoriter. De har jag gått i sen dess (ja sommaren är ju flipfloptid, men i övrigt) och älskar fortfarande.

Förra veckan hittade jag samma skor, kan man säga, fast höga – stövlar alltså. I samma vackra mossgröna färg. Och vet ni vad, de vackra stövlarna fick jag i present!

Visst är de underbara!

Grönt är skönt..

Nu måste jag bara jobba lite på mitt benkomplex. Den där rösten i mitt huvud som säger till mig att jag har för tjocka, stabbiga ben för att få ha stövlar. Tänk vilken långtgående effekt fördömande uttalanden om ens kropp i unga år kan få.. Jag dock tror att enveten och gedigen motvalls (=ha stövlarna trots de fula automattankarna) är vägen framåt på den punkten.

Mer KBT till folket!

2 personer gillar det här inlägget.

4 Responses to “Gröna skor”

 1. Carro skriver:

  Så du! Klart att du ska använda dem! (något med automatiserade tankar jag kan delge så är det bara vi själva som har de tankarna. Tror du ärligt att någon i din omgivning skulle säga något sånt till dig?) Jag tycker att du sätter dem på dig och håller huvudet högt för du är med största sannolikhet skitsnygg i dem!
  Kram!

  • eva skriver:

   Jo, det är ju så. Jag oroar mig inte för vad folk ska säga, vi är alldeles för väluppfostrade för sånt i det här landet, utan mer för vad folk ska tänka. Vilket ju är skitkorkat, eftersom det inte spelar någon roll överhuvudtaget. Men såna är de, automattankarna.
   Stövlarna används hursomhelst flitigt. Ni får säkert se dem på mig inom kort. =)

 2. Anna skriver:

  Hej! Letar just efter stövlarna som är i bild två! Var har du köpt dem?
  Mvh
  Anna

  • eva skriver:

   De är köpta på en skoaffär i Tyresö centrum, kommer inte ihåg vad affären heter men det är ingen av de stora kedjorna. Hoppas du hittar stövlarna du letar efter. =)

Leave a Reply