Feed on
Posts
Comments

Smycket

Dagen före Alla hjärtans dag gav Peter mig en oerhört vacker gåva.

Denna.

Det är en 3D-design som han har arbetat med på lediga stunder i säkert över ett års tid och nu till slut fått utskrivet i silver, som gåva till mig.

Han berättade en kväll för länge sen att han ville skapa något till mig, som var utöver det vanliga. Vad önskade jag mig? Otroligt svårt att svara på, så klart.

Jag funderade länge och kom sen fram till att ett smycke med ett träd, som symboliserar moder jord och livets träd och skogen och alla träd i ett, skulle jag bli väldigt glad för. Han har jobbat och jobbat på detta och nu är det färdigt.

Jag ska bygga ihop ett halsband att bära det i. Kanske med mossagat och magnesiter.

Tack älskade!

1 person gillar det här inlägget.

2 Responses to “Smycket”

 1. Carro skriver:

  Det är så vackert och otroligt mycket du! Fick ju känna lite på det när Peter var här och blev allt lite avis. Hörde också att om han glömde det hos oss/tappade bort/gick sönder behövde han inte bemöda sig med att komma hem…
  Tack för en mysig dag senast! Kramar till er alla!

  • eva skriver:

   Hehe..
   Nu var det ju inte riktigt så att han inte var välkommen hem om han inte hade halsbandet med sig, utan att han i så fall fick vända tillbaka och hämta det. =)

Leave a Reply