Feed on
Posts
Comments

Min mamma

och jag på Fårö, för många år sen.

Jag undrar INTE var mitt odlingsintresse kommer ifrån.

Varhelst hon kommer åt skapar hon stilleben och samlingar av färger och allehanda vackra ting.

Framförallt på diskbänken för ”det är jag som diskar hemma och då vill jag ha nått vackert att titta på”.

Och så samlar hon. Ibland går det lite överstyr. Det här förvaringssystemet står på en soffa, som ingen längre kommer åt att sitta i.

Mer färger.

Och mer blommor. Visbys gränder har vi vandrat tillsammans många gånger.

Älskade mamma.

På många sätt helt skogstokig, virrig, känslosam och ibland så barsk så folk inte vågar prata med henne i telefon.

Ja hon är inte död alltså. Inser att det kan verka så, men jag hittade helt enkelt en massa bilder på henne i datorn och bestämde mig för att lägga upp några här.

1 person gillar det här inlägget.

One Response to “Min mamma”

  1. Nathalie skriver:

    Shit Eva först tänkte jag inte har väl Ellen dött och fick en sorgsen känsla i hjärtat sen förstod jag :) du får sluta skrämmas sådär ;) ! Du har verkligen en helt underbar mamma som jag tycker mycket om! Hon påminner en helt del om min. Det är härligt med människor som är mycket och som är som dom är och inget mer med det. En förebild i många avseenden. Ja det är inte svårt att se vem du brås! Vackra foton och stoooor kram!!! Hoppas att ni får en härlig helg <3

Leave a Reply