Feed on
Posts
Comments

Värsta feta bloggen

Ja inte min alltså.
Kanske just för att jag har legat däckad i influensa i flera dagar har jag den senaste tiden varit mer sugen på träning än typ nånsin tidigare. Vad är det för bakvänt tänk när man ligger med närmare 39 graders feber och knappt kan ta sig till toaletten och tillbaka utan att det snurrar till i huvudet och man dänger in i dörrposten? Eller så är det en sund reaktion på en lång period av trötthet som kulminerat i ovan nämnda jävla skit-influensa. Jag längtar efter den där första, kräk-ångest-smärtsamma joggingrundan i värmande vårsol, med fiolårslöven yrande runt fötterna. Jag gör faktiskt det.

Hur som helst, det hela resulterade i att jag har okynnessurfat runt på en massa träningsbloggar. Många är ju så jävla drivna så vi vanliga svenssons knappt kan fatta det.
Hela liv som handlar om mat, jobb, träning, sömn. Ibland pressar de in en familj i det pusslet också, hur det nu är möjligt.
Och så lägger de upp otaliga bilder på sig själva i spegeln, där de drar upp tröjan och visar magrutorna, spänner armarna osv. Jag blir både imponerad och lite avskräckt. Det ligger många, många timmar av riktigt tung träning på gymet bakom de där kropparna.
Ibland tror jag dock en viss fartblindhet inträder, och jag delar definitivt inte samma kroppsideal som de som t.ex tävlar i body fitness. Och poserna de står i på scen, what’s up with that?

Any way, den mest imponerande bloggen måste vara DENNA.

En ung tjej som tagit tag i sitt liv och bytt riktning med en hängivelse och jävlar anamma som imponerar stort. Hon har gått ner från 112,7 till 75 kg och tränar massor, med siktet inställt på just att tävla i body fitness. Hela hennes blogg bara dryper av kämparglöd och ren, skär glädje, över ett liv där hon har lämnat offerluvan bakom sig och tagit rodret själv.

Imponerande och inspirerande. Enjoy!

Leave a Reply