Feed on
Posts
Comments

Sjukhelg

Vi har ju varit nästan döda här hemma i helgen. Lite Living dead-varning. Fast inte Idun då. Hon är så levande som man kan bli och helt oberörd av våra influensavirus verkar det som. Andra helgen i rad som går åt till att försöka bli frisk. Jag har haft både bihålekänning och lite ont i ena örat. Peter går in på andra omgången halsont.
Mycket Pettson och Findus har det blivit. Och mackor. Och stillsamma sysselsättningar som pusselläggning eller läsa bok. Det har faktiskt inte bara varit sjuk-jobbigt utan då och då riktigt mysigt också.

Som här.

Och här. Notera tidningshögen på byrån som jag tänker att jag ska lyckas plöja igenom nån gång. Yeah..

Nu längtar jag efter att bli frisk. Inte bara så frisk så jag orkar ta mig igenom vardagen, utan så frisk så jag känner mig pigg och stark igen, Det känns som ett tag sen.

1 person gillar det här inlägget.

Leave a Reply