Feed on
Posts
Comments

Känslan jag vilar i just nu är tacksamhet, över vår lilla familj, över våren, över kroppen som äntligen känns ”hemma” och min egen igen. Jag har också en stark känsla av nystart. Nu räcker det liksom. På riktigt, nu räcker det. Framför mig ligger uppbyggnad, återhämtning och varsamhet med mig själv.

Det mest värdefulla.

2 personer gillar det här inlägget.

3 Responses to “Hb 80, men tacksam, djupt tacksam”

 1. Lisa skriver:

  Halvvägs genom frukostkaffet brister det grå molntäcket och solen lyser igenom, igenom våra halvsmutsiga fönster, fångas upp av de försiktiga träknopparna, når människorna. Idag är det Evas födelsedag, säger solen, och det ska firas med dansande vår. Hon lyser. Vila i din varsamhet och samla all den styrka du behöver vackra du.

  • eva skriver:

   Älskade Lisa! Stort tack!
   En underbar dag blev det, med god mat, kaka, glass, varmt bad och massage. Allt man kan önska sig på födelsedagen. =)

Leave a Reply