Feed on
Posts
Comments

Skansen

Förra helgen åkte vi till Skansen, farmor, Peter, Idun och jag. Nu var det flera år sen jag var på Skansen, och jag har ärligt talat inte varit så sugen, trots ett koncept som borde tilltala mig. Jag menar djur och natur liksom, vad kan egentligen bli fel?

Vi åkte båten över från Slussen och redan där var succén total.

Gick förbi ett litet kapell vars lilla klocktorn började klämta öronbedövande precis när vi gick förbi. Idun blev så förvånad så hon nästan tappade nappen. Notera att Peter har Koi-fickmössan som jag köpte till honom för flera år sen. Den har dock inte kommit till så mycket användning, (den var tydligen en aning girly?) förrän han nu på rekordkort tid slarvat bort båda sina andra mössor. Så kan det gå, hehe.. Jag tycker att mössan är skitfin och pryder sin plats som en smäck.

På Lill-Skansen fanns riktiga kaniner, till Iduns stora förtjusning. Jag blev som vanligt lite besviken över att man inte fick klappa dem, men hur skulle det se ut egentligen? Jag greppar att det blir ohållbart att dagligen bli klappad av hundratals människor, vilket stresspåslag liksom..

Utomhus fanns jättestora kaniner i trä som också uppskattades.

Jätteekorre. Också poppis.

Efter pannkakslunch tog energin helt sonika slut och skrutt sov hela vägen hem.
Skansen, good shit. Detta kommer göras om, tro mig.

1 person gillar det här inlägget.

Leave a Reply