Feed on
Posts
Comments

Lek!

Bästa dagen är en dag av lek, om du frågar Idun.

Idag är dagis stängt och jag kompledig så vi har hängt i lekparken med dagiskompisen Vincent och hans mamma Jill.

klättrat lite.

Gungat och utstött dinosaurievrål för att skrämma bort hajarna som cirklade i vattnet kring båten/gungorna. Vincent ser frågande ut på bilden, men han dinosaurievrålade glatt han med.

Fikade, förstås.

Jill var fantastiskt flitig med kameran och jag tackar och bockar för dessa fina bilder. Endast fikabilden tog jag själv.

Nu känns det som om vi mer eller mindre har landat i vardagen, Peter och jag. En ny och annorlunda vardag visserligen där många företeelser är oprövade, men ändå. Han stretar på med rökstoppet och det går bra, även om han naturligtvis skulle föredra att abstinensen släppte snabbare. Jag är svindlande nära semester och ledighet både hemma och i Göteborg med Elin och Tobias. Kanske är det den stundande semestervilan som redan tagit över mig och invaggat mig i sinnesfrid, jag vet inte, men härligt är det.

1 person gillar det här inlägget.

Leave a Reply