Feed on
Posts
Comments

Ja, herregud folk, här är jag inte så aktiv just nu.

Det är så mycket så jag hinner inte riktigt med mig själv..

Jobb på vårdcentral, mycket trevligt och oftast också mycket hektiskt.
Stundande raku-bränningskurs på Gotland om två veckor och storproduktion inför denna.
Planering inför renovering och försäljning av vår lägenhet.

JAMEN VI SKA JU FLYTTA TILL GOTLAND! FATTAR NI?!?!
Jag kan inte riktigt påstå att jag faktiskt gör det, eller ens vågar tro på att vi ska ro detta iland. Det är så mycket som ska ordnas, nytt jobb, nytt boende, ny förskola, och först av allt en herrans massa pyssel med den lägenhet vi bor i för att få den visningsmässig. Hujedmig..
Och samtidigt när jag tänker på att jag ska få bo i hus på Gotland med min egen TRÄDGÅRD, och odla mina egna grönsaker och rosor, och örter, och äppelträd,  och… ja ni fattar.

JA, jag är generellt rätt lycklig just nu och kan väl inte riktigt greppa att vi faktiskt får förverkliga vår stora dröm.

Ett ”på väg mot att trivas i min egen kropp-projekt” är också startat, och det känns väldigt bra. Efter en högeligen skakig och instabil start på det här året mentalt sett, med demoniska tankar kring min spegelbild har jag nu landat i snälla och konstruktiva tankar och det känns som om jag faktiskt är på väg åt rätt håll.

Mycket bra och mycket av allt, kan vi sammanfatta den här perioden, alltså.

Och jo, du som sökte på ”varförblevminarågsurdegsbullarsåsyrliga”, låt mig meddela: been there, done that. Antingen är surdegen för sur (blanda ut med mer vatten och mjöl = föryngra den!) eller så har du jäst bullarna för länge. Så. Gör om, gör rätt! Och trevlig helg.

2 Responses to “varförblevminarågsurdegsbullarsåsyrliga”

 1. frida skriver:

  Fantastiskt! Nu har jag läst ikapp. Vilken grej – Gotland! Grattis till er och vad bra att ni inte väntar längre – det är klart att ni måste flytta på en gång – livet händer ju nu. Var vill ni bo någonstans på ön? Hoppas att rakukursen blir topp!
  Kram Frida

  • eva skriver:

   Ja jäklar! Det är inte klokt!
   Nu kör vi faktiskt! Skrivit kontrakt med mäklare om försäljning av vår lägenhet. Diskuterar med hantverkare och bank. Hej och hå.
   Anställningsintervju på fredag.
   Var vi vill bo? Inte alltför långt från Visby eftersom jag antagligen kommer jobba ”i stan” och ju inte flyttar till landet för att behöva pendla varje dag.. =) Men precis var, det är fortfarande högst oklart.

   Håll tummarna! Nu kör vi så det ryker!

Leave a Reply