Feed on
Posts
Comments

För faan.

Jag vill ha lägenheten såld och hus på Gotland inköpt. Vara klar på fastlandet och ha fått AT-tentan godkänd. Sett Idun leka med nya kompisar på ön. Promenera längs havet med höstvindar som tjuter i örat.
Det är så mycket oro inblandat i det här med att rycka upp sig själv och familj med rötterna och plantera om sig.
Och just nu är ju inget klappat och klart, förutom att jag har jobb i Visby från september. Det är snubblande nära och samtidigt alldeles för långt bort.  

Vi hänger i limbo med än så länge osåld lägenhet och i allra högsta grad oköpt hus. Ett av våra favorithus, som vi skulle ha tittat på i helgen, såldes mitt framför näsan på oss idag. Men jaja, vi har fler hus att titta på och blir det inget hus så blir det lägenhet. På något sätt löser det sig och vi kommer inte bo i vår flyttbil på Visbys gator. Såvida inte banktjänstemannen hånskrattar oss i ansiktet när vi träffas för att prata lån. Den som lever får se, säger jag.

Jag är bara så extremt dålig på att inte ha allt ordnat. Otrygghet är inte min grej, kan man säga.
Vill veta NU hur allt ska bli.
Kommer vi träffa snälla människor? Kommer Idun trivas på sitt nya dagis? Och vilket dagis kommer det bli? Var kommer vi att bo?

Gotland, kommer du vara snäll mot oss? Vi behöver det.

Leave a Reply