Feed on
Posts
Comments

Allt faller på plats.

Precis så är det.

Med den här flytten upplever vi mer och mer att saker och ting faller på plats. All oro och funderingar kring hur det ska gå med allt praktiskt som behöver ordnas betas av och löser sig på så eleganta och smidiga sätt att jag knappt kan tro att det är sant. Man kanske inte ska ropa hej precis än, men just nu har jag inte något stort orosmoment kvar.

En sak vi har nojjat mycket över är själva flytten, hur stor bil behöver vi? Hur beräkna antalet kvm våra samlade pinaler kommer att ta upp?  Får vi med allt i en omgång eller behöver vi åka två gånger, med färja och allt?
När flytten går över halva Östersjön blir det betydligt krångligare att åka flera vändor..

Igår ringde de som säljer huset till oss och undrade om vi vill så att säga ”dela flyttfirma” med dem?
Det visade sig bara kosta ett par tusenlappar mer än om vi hade hyrt lastbil och kört själv.

För första gången i livet flyttar vi med flyttfirma. SÅ OTROLIGT LYXIGT.
Den tredje september kommer vi kunna äta frukost hemma, diska efter oss, titta på när flyttgubbarna packar ner våra saker i lådor och kånkar in dem i en jättelastbil. Sen sätter vi oss i bilen och kör till färjan, över vattnet som vanligt och kör till huset där vi får allt inburet i huset. Ingen oro, ingen stress med att lämna tillbaka lastbil eller ens behöva backa enormt åbäke med våra samlade ägodelar i.

LÄTTNADEN.

Tack, hela fina universum för att vi får vara burna genom den här processen.

1 person gillar det här inlägget.

Leave a Reply