Feed on
Posts
Comments

Nojja

Kanske dags för lite oro också?

Fem veckor kvar tills flyttlasset går. Jag kan knappt vänta. Skulle vilja fast-forwarda till 3:e september, tömma lägenheten och ta färjan över till ön, flytta in i huset och bara känna efter. Gå genom huset och bara vara där. Packa upp lådor och möblera. Gräva ner pionerna i jorden, leka med Idun i trädgården och på kvällen ta en kopp te under valnötsträdet.

Samtidigt funderar jag ibland på om jag kanske lurat mig själv med idyllen. Storstadsbarnet som nu ska leva på landet. Inte i liten stad eller ens litet samhälle utan utanför litet samhälle. I ett hus vid en liten grusväg. De närmaste vännerna i Stockholm och Göteborg.
Kanske kommer jag få ett svårt anfall av lappsjuka redan efter en vecka i idyllen? Sakna alla så tårarna bränner bakom ögonlocken.

Vi får väl se. Vi gör det här nu.

Lever sommaridyllen året runt, med piskande höststormar och februarigegga. Det ska bli intressant. Kanske fantastiskt. Kanske blir vi överraskade.

Jag vet inte hur det kommer bli. Jag vet bara att vi skulle ångra oss resten av våra liv om vi inte gjorde detta.

2 personer gillar det här inlägget.

Leave a Reply