Feed on
Posts
Comments

Vi rotar oss

Vi är i Stockholm den här veckan, kom hit i söndags. Och redan i tisdags sa Idun ”Jag längtar hem till vårt hus”.  Det värmer mitt hjärta där en svag oro ändå gnagt att hon kanske inte skulle finna sig tillrätta på vår nya plats.

Men det verkar onekligen som om hon börjar rota sig på ön och det gör mig så glädjestormande varm och luddig inombords.

En annan sak som gör mig varmt glädjeluddig i bröstkorgen är det faktum att min svärmor, Iduns farmor kommer att flytta till Gotland i slutet av sommaren. Farmor är den enstaka person som Idun har saknat mest sen vi flyttade till ön. Och snart kommer farmor att finnas nära, nära! Faktum är att hon kommer att bo hos oss tills hon hittar eget boende. Och bara det säger ju en del om vår relation att jag hoppar jämfota av glädje inför tanken på att bo ihop med svärmor.. För andra gången faktiskt. Men denna gång på betydligt större yta än sist det begav sig.

2 personer gillar det här inlägget.

Leave a Reply