Feed on
Posts
Comments

Mlähmläh..

Sitter på jobbet och kämpar mot impulsen att lägga mig på det svala, inbjudande golvet för att vila lite. Hade räknat med att känna mig stark och effektiv efter en veckas ledighet (bihåleinflammation och jul), men det blev inte riktigt så.
Nått knas har jag i kroppen som gör mig darrig, yr, frusen och ömklig.
Och jag är SÅ trött på att klaga över att jag är trött och ömklig. Jag låter som en sprucken skiva, jag vet.

Och vi har ett helt gäng mysiga saker planerade som jag för allt i världen inte vill missa. Vänner som kommer över, nyårsmiddag och kanske nästa vecka en tripp ner till Göteborg för att hälsa på Elin och Tobias. Hur lyxigt som helst.
Så jag gör mitt bästa för att hålla mig på benen. Tack och lov är det lugnt på jobbet.

Varje kväll avslutas i soffan med ett avsnitt av brillianta serien The Big Bang Theory.  Rekommenderas

Leave a Reply